O nama

smestaj-sunce-zlatibor-1-copy 

Konačište Sunce se nalazi na Zlatiboru, na idealnih 1000 m. nadmorske visine. Udaljen 300 km od Novog Sada, 230 km od Beograda i 23 km od Užica. Smeštaj u konačištu “Sunce” predstavlja kombinaciju modernog i tradicije. Savršen beg od savremene svkodnevice u miran kutak naše najlepše planine. Nedavno renoviran objekat pruža sve uslove modernog smeštaja. Zadržali smo tradicionalni duh, široko poznate ponude Zlatiborskog regiona. Smeštajne jedinice su komforne i prostrane, poseduju prijateljsku domaću atmosferu, sa enterijerom obojenim toplim bojama. Tokom zimskih meseci, toplotu obezbeđuje kvalitetna konstrukcija i specijalno podno grejanje. Tokom leta, borova šuma koja okružuje konačište “Sunce” pruža izuzetno prijatne uslove za boravak, odmor i uživanje. Najveća prednost smeštaja u konačištu “Sunce” su naši zaposleni. Uvek na raspolaganju našim gostima kako bi im boravak učinili što prijatnijim. Naš personal kreira našu reputaciju, a najbolji svedoci njihove ljubaznosti i kvaliteta usluge smeštaja su naši stalni gosti, zajedno smo postigli da konačište “Sunce” bude prepoznato na ogromnoj turističkoj mapi Zlatibora.

Raspolažemo sa 120 ležaja, raspoređenih u 21 sobu i 6 apartmana. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i porodične sobe, kao i komforni apartmani. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatila sa tuš kabinom, LCD televizor uz besplatnu kablovsku televiziju i WiFi internet. Gostima je na raspolaganju restoran i kafe bar, sa širokim pogledom na zlatiborske vrhove. Svim našim gostima obezbeđen je besplatan parking, 24 časa pod video nadzorom. 

Smestaj Sunce Zlatibor 9

Dvokrevetne sobe se nalaze na prvom i drugom spratu. Sobe su veoma komforne, površine oko 20 metara kvadratnih. Nameštaj u sobama je svetlih boja prirodnog drveta, i sadrži dva singl ležaja, ili jedan francuski ležaj, ormar za garderobu, noćni sto, toaletni sto sa ogledalom i stolicom. Sve sobe imaju LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). Sve sobe su sa prostranim kupatilom opremljenim sa tuš kabinom. Sve dvokrevetne sobe imaju terase sa širokim pogledom na Zlatibor.

Trokrevetne sobe se nalaze u prizemlju, i na prvom i drugom spratu. Sobe pružaju mogućnost smeštaja za 3-4 gosta (deca do 7 godina starosti imaju gratis smeštaj). Sobe sadrže tri odvojena singl ležaja ili jedan frncuski i dva odvojena singl ležaja, ormar za garderobu, noćni sto, toaletni sto sa ogledalom i stolicom. Sve sobe imaju LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). Sve sobe su sa prostranim kupatilom opremljenim sa tuš kabinom.

Smestaj Sunce Zlatibor 238

Četvorokrevetni, porodični apartmani su veoma prostrane smeštajne jedinice, namenjene za smeštaj porodica. Ove sobe imaju odvojen dnevni boravak, spavaću sobu i toalet. Dnevni boravak poseduje dva odvojena ležaja, sto i nekoliko stolica, LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). U spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i toaletni stočić, ormari za garderobu se nalaze u hodniku i spavaćoj sobi. Svi apartmani su sa prostranim kupatilom opremljenim sa tuš kabinom. Apartmani na prvom spratu i prizemlju imaju prelepu, sunčanu terasu sa pogledom na padine Zlatibora.

Smestaj Sunce Zlatibor 31

Petokrevetni apartmani sadrže dve prostrane sobe i hodnik. U ulaznom hodniku se nalaze ormari za garderobu i obuću. Prostrani dnevni boravak sadrži dva odvojena ležaja, nakoliko fotelja, sto,  LCD televizor sa velikim izborom programa (besplatna kablovska televizija i WiFi internet). U spavaćoj sobi se nalaze tri odvojena ležaja, ili jedan francuski i jedan singl ležaj. Glavna karakteristika petokrevetnih apartmana je da su dizajnirani za smeštaj većih porodica ili društva od 4-5 osoba. Svi apartmani na prvom spratu imaju široku terasu sa pogledom na predivnu prirodu Zlatibora.

Smestaj Sunce Zlatibor 32

Restoran se nalazi na poslednjem, trečam spratu, i omogućava gostima uživanje u neometanom pogledu na padine Zlatibora i planinski vrh Čigota. U restoranu konačišta “Sunce” služi se isključivo domaća, sveže pripremljena hrana. Na meniju je širok izbor lokalnih proizvoda, kajmak, sir, pršuta, med, kao i mnogi drugi, daleko poznati, specijaliteti Zlatiborskog kraja, koji će zadovoljiti i najprobirljiviji ukus. Naš kuvar i  pekar će učiniti sve da zadovolje želje i najzahtevnijim sladokuscima i gurmanima.

Lobi Bar se nalazi u prizemlju konačišta “Sunce”, odmah do recepcije. Ovde, uz neki topli napitak, ili, uz osvežavajuće alkoholno ili bezalkoholno piće, gosti mogu uživati i čitanju novina, druženju i gledanju televizije…